GEZİDE TÜRK BAYRAĞINI YAKAN GÜZEL ÇOCUKLARI UNUTMA! – 01 Haziran 2020

Gezi Turk Bayragı

Gezi’yi unutma! Evet, unutmuyoruz.

Türkiye tarihinin en büyük sokak Vandalizm’ini, sokak terörizmini unutmuyoruz.

Kırmızı fularlı kızından piyano çalan Alman’ına, yakılan Türk bayraklarından Mustafa Kemal Atatürk ile terörist başının posterlerini yan yana taşıyanları unutmuyoruz.

Yağmalanan kamu binalarını, bankaları, bankamatikleri, yakılan o polis arabalarını, belediye otobüslerini, ambulansları ve o araçların önünden öyle pişkin pişkin poz veren gazetecileri, akademisyenleri, sanatçıları, yazarları, çizerleri unutmuyoruz.

Sarıyer ormanlarını talan edip hukuksuz bir şekilde oraya üniversite kuran Koç’un sponsorluğunda çevreyi, yeşili koruyoruz diye milleti desteğe çağıran ardından da, “Mesela ağaç değil, sen hâlâ anlamadın mı?” diyerek İngiliz vatandaşlığını kapan o sanatçı bozuntularını da unutmuyoruz.

Ekonomik olarak düze çıktığımız bir dönemde doların 1,79 olduğu, IMF’e borcumuzu sıfırladığımız, enflasyonun yüzde 6’larda olduğu, ekonomik büyümenin yüzde 7’lere çıktığı bir ortamda ülkemizi tam 168 milyar dolar bir yükün altına sokan, milletin cebinden 168 milyar dolar çalan bu Gezi Vandalizm’ini ve ekonomik freni unutmuyoruz.

Bira şişeleriyle yerlere yazılan TC yazılarını vatanperverlik zanneden, İstanbul duvarlarına, “Zulüm 1453’te başladı.” diye yazan Bizans tohumlarını unutmadık, kıyamete kadar da unutmayacağız.

“Gezi’den gerekli mesajı aldık.” diyerek korkan pısırık devlet adamlarını ve bunların yanında AKM’nin duvarlarına asılan o anarşist bayraklara, “Temizleyin şu paçavraları!” talimatını veren adam gibi adamları da unutmuyoruz.